Kommisjonen for organisasjonen til PDKI partiet advarte mot landssvikere og leiesoldater.

0
822

Av Sannar Araszadeh

Kommisjonen for organisasjonen til det demokratiske partiet i iranske Kurdistan ” PDKI” ba i en erklæring om at landssvikerne og leiesoldatene må knytte seg til det kurdiske folk. Dersom de ikke kan være sammen med sitt eget folk og land for å støtte Kurdistan frihet, da må dere ikke hindre Kurdernes frigjøringsbevegelse eller å stå imot den.

I den erklæringen som ble publisert på den offisielle nettsiden til PDKI partiet, påpekte de at PDKI partiet har startet en ny politisk bevegelse under navnet Rasan, og i denne nye fasen trenger vi til en forening av alle samfunnslag til å stå mot det Iranske regimet.

Det Iranske regimet ønsker at kurderne dreper hverandre og den enste som vinner på disse sammenstøtene mellom kurderne, er fienden til kurderne.

PDKI partiet påpekte også i henhold til følelse av historisk ansvar til folk som er kurdere og bor i kurdiske byer og landsbyer mens de har tatt våpen fra det iranske regimet mot sitt folk, må legge ned det iranske våpen bort, før det blir seint.

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here