“Nestlederen i den terroristiske Iranske revolusjonsgarden besøker kurdiske landssvikere for å mobilisere mot “Rojhelats Rasan”.

0
848

Av Sannar Araszadeh

Nestlederen for det sosiale og kulturelle i den terroristiske Iranske revolusjonsgarden Mohammad Reza Naghdi, avholdte hemmelige møter med landssvikerne og leiesoldater i Østkurdistan ( Rojhelat).

Ifølge den kurdiske sentrale nettavishttp://www.kurdistanmedia.com, avholdte nestleder Mohammad Reza Naghdi i den iranske revolusjonsgarden hemmelige møter med flere landssvikerne i Østkurdistan ( Rojhelat) i byene Bukan, Mahabad, Sanandaj og Saqqez. Mohammad Reza Naghdi krevde at de skal forberede seg til kamp mot PDKIs Rasan.

I de hemmelige møter med de kurdiske landssvikerne og leiesoldatene til Mohammad Reza Naghdi, sa han at han ville inngå samarbeid med dem. Han sa også til dem at på våren og sommeren 2017 skal de gå til harde kamper mot Peshmergene til det demokratiske partiet i iranske Kurdistan “PDKI”

“Selv om det de siste 20 årene har vært en gjensidig våpenhvile mellom PDKI og Iransk regjeringsstyrker, har et stort antall av kurderne i Østkurdistan blitt drept av den islamske republikken Iran.”

I løpet av de 20 årene har situasjonen både politiske, økonomisk og sosialt i Østkurdistan (Rojhelat), blitt verre og verre.

Den 1. nyttårsdag 2016erklærte PDKI partiet under Rasans navn, igjen kamp mot Iran.”

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here