En kort historie om det kurdiske landssvikere!

0
1315
 Sannar Araszadeh
Sannar Araszadeh

Av Sannar Araszadeh

«En landssviker er den mest bitre fiende mot seg selv og sin nasjon.»

En gammel mann hadde bare fire sønner og to av dem var landssvikere, den eldste og den yngste. De var bestandig uenige om frihet kampen til det kurdiske folket samtidig som de levde blant dem. De fikk lønn fra den Islamske republikken Iran til å drepe Peshmerge både fra det demokratiske partiet iranske

Kurdistan «PDKI» og arbeider partiet «Komala» Det var bryllup ved kveld tiden og den yngste sønnen deltok og han danset med noen danser. Plutselig kom fire personer til bryllupet og de stod ansikt til ansikt med han. Du har fått mange ganger advarsel av oss om ikke å selge deg selv og ditt land til det religiøse fascistiske iranske regimet, sa en peshmerge.

Du forulempet ditt folk ved å slå dem og du drepte mange ungdommer i Kurdistan. Jeg var et lite barn og jeg stod ved siden av han og lyttet spent hva ville peshergene si til han. Mannen stirret på dem uten å si noe mens han skalv somet aspeløv. Han ble tatt av de peshmergene.

De leverte han til PDKI, tok han til et fengsel som lå i fjellet. Da han ble fengslet i et år. PDKI ville at han skulle gjenforenes med de kurdiske folket. En dag angrep hanen fange vokter og Slengte han i et hul i bakken og la en helle over hullet.

Etterpårømte han fra fengsel, men samme dag traff han en gruppe av peshmerge PDKI.Han var jammen uheldig som igjen ble tatt av PDKI.

Noen av peshmergene sa til han at hvis vi slippe deg, hva vil du da gjøre for det kurdiske folket. Han svarte da at jeg angrer ikke på det jeg har gjort tidligere og videre sa han at han vil kjempe mot kurderne så lenge han lever.

bildet av kurdiske landssvikere

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here