Et skarpt angrep tale av kommandant for den terrorist islamske revolusjonsgarden mot “PDKIs Rasan”.

0
669

Av Sannar Araszadeh

Mohammad Pakpour, kommandant for bakkestyrker i den Iranske revolusjonsgarden, hevder at det iranske regimet har dominert de godt Østkurdiske opposisjonspartiene i Irakiske Kurdistan.

Ved å henvise til aktivitetene fra det demokratiske partiet i iranske Kurdistan”‎PDKI” sa Mohammad Pakpour at denne gruppen blir støttet av noen nabolandenes regionale organisasjoner og derfor har de satt i gang sine militære angrep mot oss.

Mohammad Pakpour uttalte seg om at det i nord-vestlandet og i de andre grenser ble etablert noen konsulater som de prøver å støtte denne gruppen mot oss.

Sjefen for den iranske revolusjonsgarden hevder at de har økt sytti prosent av styrkene inn i Østkurdistan (Rojhelat) og Irans grensene mot peshmergene fra PDKI partiet og handlingene mot “PDKIs Rasan skal være hardt, sa han.

Med starten på den nye politiske bevegelsen ved navnet Rasan fra PDKI partiet, hevder Irans lederne bestandig at Rasan er avhengige av noen land.

Mohsen Rezaee den tidligere iranske militære kommandanten for den islamske revolusjonsgarden, og nåværende leder i rådets hensiktsmessighet, skrev i et notat på sin Instagram-side om at PDKI partiet tok et hemmelig møte med Saudi-Arabia i byen Erbil i Irakisk Kurdistan.

Ali Shamkhani sjefen for Det Høyeste Nasjonale Sikkerhetsrådet i et møte med Sørkurdistan-ministeren Karim Sinjari viste seg sin bekymring over aktivitetene fra PDKI. Ali Shamkhani sa at de tradisjonelle kontra-revolusjonære bevegelsene på grensen til Iran og Kurdistan arbeider med støtte fra regionale og internasjonale etterretningstjenester.

I denne forbindelse sier Mustafa Hijri, lederen til det demokratiske partiet i iranske Kurdistan”PDKI”, at flere peshmerger er inne i Østkurdistan for å støtte kurdernes frihets kamp. Den nåværende kampen fra PDKI partiet ved navnet “Rasan” er en virkelighet fra vilje av kurderne i Rojhelat og derfor støtter PDKI partiet Kurdistans folk.

Comments

comments

LEAVE A REPLY