Erklæringen fra det politisk kontoret til ”det demokratiske partiet i iranske Kurdistan” (PDKI)

0
3884

Erklæringen fra det politisk kontoret til ”det demokratiske partiet i iranske Kurdistan” (PDKI) i forbindelse med terrorbombingen i hovedkvarteret til tidligere kamerater.

Kjære kurdiske folk!

Kurdiske frihetselskende mennesker!

Tirsdag kveld den 20.12.2016, rundt klokka 22.00 skjedde 2 eksplosjoner foran hovedkvarteret til våre tidligere kamerater i slottet nær byen Koya.

I henhold til informasjonen som har blitt publisert den 21.12.2016, dessverre førte de to bombeeksplosjonene til at fem peshmerger, og deres familiemedlemmer og en ansatt fra sikkerhetskontoret i byen Koya, mistet livet sitt og fire ble såret.

foreløpige opplysninger og det som allerede er publisert, tyder på at dette var en planlagt terroraksjon. Den første eksplosjonen var for å få oppmerksomheta til peshmergene, så de skulle samle seg rundt eksplosjonsstedet, for at mange kommer til å miste livet. Disse umenneskelige og grusomme handlinger ligner veldig på eksplosjoner og handlinger fra den islamske republikken Iran.

Det politisk kontoret til ”det demokratiske partiet i iranske Kurdistan” (PDKI) fordømte angrepet og sympatiserer med tidligere kamerater, de familiene til martyrene og familien til ansatte fra sikkerhetskontoret i byen Koya.

Og vi fordømmer igjen den islamske republikken Iran som er opphav til verdens terrorisme. Denne terroraksjonen har vist oss at terror og terrorisme er mot alle frihets og demokratiske prinsipper.

Hvil i fred til martyrer og God bedring til sårede!

Død til den islamske republikken Iran og alle terrorister

Det demokratiske partiet i iranske Kurdistan (PDKI)

Det politiske kontoret

21.12.2016

Oversatt av Sannar Araszadeh

Comments

comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here